CÉGÜNKRŐL
Napjainkban a lapkenyér fogyasztása egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos kenyérrel szemben. Az egyre növekvő kereslet kielégítésére cégünk, a 100%-ban magyar tulajdonban lévő Nébar Kft., egyedülálló termékeket fejlesztett ki, melyek elnyerték a hazai és külföldi fogyasztók tetszését és bizalmát.
Kizárólag egészséges élelmiszereket gyártunk és értékesítünk számos európai országba, mint Németország, Lengyelország, Egyesült Királyság, Olaszország, Szlovákia és Románia.

Üzleti filozófiánk: élelmiszeripari vállalatként arra törekszünk, hogy vásárlóinknak a korszerű táplálkozás igényeinek megfelelő, kiváló minőségű termékeket fejlesszünk ki.
Termékcsaládunkba különböző, a magyar piacon egyedülálló élesztő nélküli, gluténmentes és BIO lapkenyerek, crackerek és snackek tartoznak, melyek gyártásához kizárólag magyar és természetes alapanyagokat használunk fel, ezzel támogatva az egészséges, alacsony zsírtartalmú és kiegyensúlyozott étrendet.

A folyamatosan megújuló szortimentünket 2013-ban a gluténmentes lapkenyerek gyártásával bővítettük.
Termékeink kiváló minőségének garanciája a különleges, saját fejlesztésű sütési technológia, melynek köszönhetően extra ropogós és egyenletesen átsült lapkenyeret tudunk gyártani.

Termékeink fogyasztását ajánljuk sportolóknak, fogyókúrázóknak, diétázóknak, cukorbetegeknek és mindazoknak, akik egyszerűen egészségesen és kiegyensúlyozottan szeretnének táplálkozni.